2014-09-08 09:03:22• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Minek morgolódik, hogyha semmi baja?

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Érdemes ma a hirdetéseket böngésznie, mert ráakadhat valamire, amire most éppen égető szüksége van. Az is lehet, hogy ön hirdet meg valamit, amire meg másnak van nagy szüksége. Ez esetben anyagilag járhat igen jól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha eddig vissza is fogta magát, ma bátran előállhat az ötleteivel, javaslataival. A kommunikációján ugyan még volna mit javítania: ügyeljen a részletekre, és fogalmazzon minél tisztábban, és érthetőbben! Előnyös szerződést köthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sikereket ígérnek önnek a csillagok szakmai és anyagi téren is. A munkájában előbbre léphet, és bizonyos értelemben reflektorfénybe is kerülhet. A lámpalázzal azonban még önnek is meggyűlhet a baja. Sokak figyelmét érezheti magán!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne hallgasson senki másra, tegye azt, amit a szíve diktál önnek! Aki igazán szereti önt, az előbb-utóbb meg fogja érteni, hogy miért is jár a maga útján. Így nemcsak anyagi értelemben, hanem szellemben és lélekben is gyarapodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nem éri be a látszateredményekkel, mindent, amit elér, stabilizálni szeretne, mindennek reális alapokat keres. Jól is teszi: a sors most egy szerencsesorozattal kegyeli önt, de a sikereinek csak akkor fog örülni később is, ha tartóssá válnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon tető alá hozhat végre bizonyos folyamatban levő dolgokat, utolérheti magát, ha elmaradása van. Estére tervezzen valamilyen kiruccanást, mert olyan ismerőssel hozhatja össze újra a sorsa, akit már régen látott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Továbbra is élvezheti a Merkúr jótékony hatásait. Sokkal könnyebben kommunikál, a rábeszélő képességét most nem csak a magánéletben, de a munkájában is kamatoztathatja. Bárkinek képes lyukat beszélni a hasába. Ma mindent elad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap ugyancsak alkalmas arra, hogy javítson szakmai hozzáértésén, valamint arra, hogy üzleti tárgyalásokba bocsátkozzon. Mindkét területen igen sikeres lehet, és nagyot léphet előre. Csak őrizze meg a higgadtságát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A kapcsolataira több figyelmet kellene fordítania, különösen a társkapcsolatára és a barátaira. Ha nem figyel oda, még az is előfordulhat, hogy a kedvese és az ön barátja jobban összejönnek egymással, mint ön bármelyikükkel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A feledékenysége okozhat önnek gondokat: emlékeztesse magát a teendőire, jegyezze fel a határidőket, mert ha ma, vagy a közeljövőben elmulaszt egy fontos dolgot, akkor abból a későbbiekben nagy baja származhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerencsét ígérnek önnek a csillagok. Uralkodó bolygója jó besugárzást kap a nagy szerencsebolygótól: most jött el az idő, hogy megfogja végre az isten lábát. Mindenkitől támogatást kap, csak azt kell tudnia, hogy mit akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minek morgolódik, hogyha semmi baja? Nem kéne minden apró stressz miatt a környezetét terrorizálnia. Legyen úrrá immár egészségesnek nem nevezhető lustaságán, és vegye elő régi jó kondibérletét, súlyzóját, úszónadrágját, stb.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: